Pinkstermeeting Ulft

De eerste meeting van dit jaar is alweer een feit.  Onder een prachtig zonnetje mochten we een mooi deelnemersveld begroeten. Voor iedereen was het spannend. Hoe doet de nieuwe CD het op mijn installatie,… wat kan ik verwachten..Hoeveel dB komt eruit bij de gemiddelde meting…… Voor de één een verrassing en voor de ander wellicht ietwat een teleurstelling. Vele Duitse deelnemers weten ook altijd de weg te vinden richting Ulft. Altijd leukQQ

Verrassend bezoek mochten we ontvangen van onze vrienden uit Borken, Andreas, Iris, David en Danny die de welbekende Audiodellen meebrachten. Bij hun zaak hebben we in het verleden mooie wedstrijden mogen houden.

De uitslagen van Ulft zijn hier te vinden.

De volgende wedstrijd is over een kleine maand. In het Zuid-Limburgse Heuvelland in Vijlen wordt EPSL, ESQL, MM en SQ aangeboden. Het beloofd een mooi event te worden, waarbij eveneens een internationaal deelnemersveld verwacht wordt en ook internationele Juryleden de auto’s zullen beoordelen.

Inschrijven kan hier.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.