Muziek, maar dan effe anders te Vijlen

Een event in het meest zuidelijkste puntje van Nederland. In Vijlen, het enige bergdorpje van Nederland, zoals het dorpje zichzelf profileert en in de media presenteert. Een mooie omgeving en geweldig weer.

Echter… het zuidelijkste puntje van Nederland betekende voor sommige deelnemers wel heel vroeg uit de veren om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Toch mochten er deelnemers uit Engeland, België, Duitsland en Nederland begroet worden.  Vooral veel SQ deelnemers waren aanwezig.  Ook was er een internationaal juryveld aanwezig, waardoor het toch wel spannend was voor de deelnemers.

Een leuke, gezellige meeting mogen we in onze lijst van wedstrijden bijschrijven.  Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

 

De resultaten staan online.

en de voorinschrijving voor Cars4charity staat uiteraard alweer open.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.