Cars4Charity

Een bijzonder evenement midden in het jaar. Een automeeting waarbij geld maar vooral producten worden ingezameld voor het goede doel. Als EMMA-organisatie doen wij hier graag aan mee en elk jaar wordt dan ook het geld dat normaal gesproken gebruikt wordt voor de bekers middels producten gedoneerd aan Cars4Charity.

De derde wedstrijd op rij en alweer een stralende zon waaronder de beoordelingen plaatsvonden. Voor de juryleden soms hard werken, want wat wordt het warm in zo’n auto met gesloten deuren.  Toch hebben onze juryleden hun werk weer prima gedaan. Mooi op tijd  kon immers met de prijsuitreiking worden gestart.

Cars4Charity maakte eerst nog bekend hoeveel producten er ingezameld waren. Een resultaat waar men alleen maar trots op kunt zijn. Ruim 12.000 producten werden ingezameld.  Een aantal, waar heel veel mensen die gebruik moeten maken van de voedselbank, weer een flinke tijd mee vooruit kunnen.

Bedankt dat wij weer deelgenoot van deze bijzondere actie mochten zijn.

 

De uitslagen staan inmiddels online.

Komende zaterdag staat alweer Tuningnight Meeuwen op het programma. Inschrijving hiervoor is reeds mogelijk en ook zeer gewenst.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.