Tuning Night Meeuwen en verdere informatie

Afgelopen zaterdag was voor de zoveelste keer Tuning Night Meeuwen. Van oudsher een evenement waar altijd gedurende de wedstrijd nog veel aanmeldingen binnenkomen. Ook dit jaar was dit niet anders dan andere jaren.  Een oproep aan iedereen, om toch zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Qua planning is het gewoonweg handig om vooraf te weten hoeveel deelnemers verwacht worden.

Met een aantal van 57  was er een behoorlijk deelnemersveld en waren er dan ook echte competities.

Onder een stralende zon werd om 17.00 uur begonnen met de opbouw en even na zessen werd gestart met de jureringen.  Door het grote aantal deelnemers was het hard werken voor de juryleden om alles op tijd af te krijgen.  Ondanks de hitte en de grote aantallen werd toch alles op tijd afgerond. Om half 12 begonnen de prijsuitreikingen van de tuning organisatie The Untouchables zelf, waarna aansluitend de prijzen uitgegeven werden van ons.

De uitslagen staan inmiddels online

De finale vindt plaats gedurende de wedstrijd Nosferatu Aratrum Tuning Day 3 te Balen in België. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Deelname aan de wedstrijd zal voor iedereen mogelijk zijn, echter om kans te maken op de kampioenstitel dien je gekwalificeerd te zijn.

Zoals gebruikelijk dient elke deelnemer 2 wedstrijden binnen zijn/haar categorie te hebben deelgenomen om gekwalificeerd te zijn voor de finale.  Meer informatie hierover is te vinden onder het tabblad wedstrijden/informatie.

Heb je nog geen twee wedstrijden dit jaar bezocht, dan is er toch nog een kans om toch deel te nemen aan onze finale.  Komende zaterdag (21 juli) is in Duitsland in Hahnstätten een Internationaal Evenement en conform de Internationale regels dienen punten behaald op een Internationale wedstrijd in het eigen land meegeteld te worden. Let wel, niet elke buitenlandse wedstrijd is ook meteen een Internationaal Event!!! Het evenement komende zaterdag is dit in ieder geval wel.

Meer informatie over het Evenement in Duitsland is te vinden onder de volgende link en onder deze link

Let op:  Bij Emma-Benelux is het mogelijk om later aan te reizen en nog deel te nemen. Dit is een service van ons richting jullie. Er kan niet automatisch vanuit gegaan worden dat dit in Duitsland ook geldt. Wil je dus deelnemen, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent en uiterlijk 10.00 uur geregistreerd bent ter plekke.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.