Informatie betreffende Kampioenschap en wedstrijd te Balen

Zoals reeds eerder vermeld, vinden de Nationale Kampioenschappen plaats gedurende de wedstrijd tijdens:

Nosferatu Aratrum tuning day 3, Balen, BE 2 Sept

Let op:  De locatie is Voetbalterrein Olmen Sport te Balen, GPS:polderstraat 2491 Balen Olmen

De gewone wedstrijd wordt gecombineerd met het kampioenschap waardoor iedereen kan deelnemen, maar alleen diegenen die gekwalificeerd zijn voor het kampioenschap kunnen de Nationale titel binnenslepen. Gekwalificeerd voor de finale ben je als je twee wedstrijden hebt deelgenomen binnen je categorie. Dus twee keer ESPL, twee keer ESQL, twee keer SQ, twee keer MM of twee keer Tuning. Iedere inschrijving die hier niet aan voldoet wordt verwerkt als een inschrijving voor de wedstrijd en niet als finalist.

Inschrijvingen voor de finale en voorinschrijvingen voor de wedstrijd dienen uiterlijk woensdag 29 augustus ’18 binnen te zijn.  Deelname aan de gewone wedstrijd is uiteraard nog steeds mogelijk. Hiervoor dien je je zondag bij het backoffice in Balen te melden.

SQ en MM deelnemers dienen zondag uiterlijk 10.00 uur persoonlijk geregistreerd te zijn bij het backoffice op de locatie.

ESQL, ESPL en Tuning deelnemers dienen zondag uiterlijk 12.00 uur persoonlijk geregistreerd te zijn bij het backoffice op de locatie. We zouden het echter op prijs stellen indien deze deelnemers zoveel mogelijk eveneens om 10.00 uur ter plekke geregistreerd zijn.

De track voor de metingen van ESPL, ESQL en Tuning is nummer: 18

AANVULLING

Deelnemers van EMMA kunnen reeds om 9.00 uur het terrein op ondanks dat het evenement een half uur later pas officieel begint!!

Metingen voor ESPL/ESQL en Tuning gebeuren in omgekeerde volgorde van aanmelding. Dus hoe vroeger je zondag gemeld en geregistreerd bent bij het backoffice ter plekke, hoe later je aan de beurt bent voor de metingen!!!

Veel succes met de voorbereidingen en tot zondag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.