Uitslagen Finale Kampioenschap en Wedstrijd Nosferatu Aratrum te Balen

2 september 2018, nog redelijk vroeg in het seizoen, maar toch al de seizoensfinale. Met maar 5 graden Celsius ’s ochtends vroeg op weg, naar wat later bleek, een heerlijk zonnige dag met temperaturen in de 20 graden. Een prachtige locatie langs het kanaal op een grasveld.  Kortom,….. alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd evenement.

Met 56 deelnemers een supervolle wedstrijd, waarbij de sound jureringen ook nog een keer dubbel uitgevoerd werden om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Hell of a job voor het backoffice.

Het verzoek aan de deelnemers om voor 10.00 uur geregistreerd te zijn voor SQ en MM werd goed opgevolgd, waardoor stipt om 10.00 uur begonnen kon worden met de jureringen. Ook de ESPL. ESQL en Tuning deelnemers waren allemaal tijdig aanwezig. Dit was het gevolg van de nieuw ingevoerde regel, dat diegene die op de dag als eerste geregistreerd was als laatste gemeten werd.

De jureringen voor install, en sound verliepen voorspoedig waardoor de metingen van ESPL ook tijdig konden beginnen.  Alles verliep volgens schema waardoor ook de ESQL mooi voor het podium kon worden gejureerd. De dansjes en acts zorgden weer voor de nodige hilariteit bij het aanwezige publiek.

Ondanks de bulb werk voor het hele team, toog iedereen om 17.00 uur naar de mainstage om daar de prijsuitreiking te kunnen volgen.

Angel, werd vooraf nog in het zonnetje gezet voor het vele werk dat zij, niet alleen op de wedstrijden, maar ook thuis verricht zodat op de wedstrijden alles vlotjes verloopt.

De prijsuitreiking was hier en daar nogal verrassend. Voor sommige een verrasing, voor anderen misschien een kleine domper, maar das nu net de competitie. Als best Team 2018  werd het snelst groeiende SQ team verkozen: het Highland SQ team uit Limburg.

Grote dank aan het hele juryteam die elke wedstrijd hun beste beentje hebben voortgezet, het backoffice, de eventdirector, uiteraard onze sponsoren en last but not least, natuurlijk Ronald, die als CEO van EMMA-Benelux zorgt dat EMMA überhaupt mogelijk is in Nederland en België.

Op naar het EK!!

De uitslagen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.